Ulubey Belediye

Suspendisse at libero porttitor nisi aliquet vulputate vitae at velit. Aliquam eget arcu magna, vel congue dui. Nunc auctor mauris tempor leo aliquam vel porta ante sodales. Nulla facilisi. In accumsan mattis odio vel luctus.

Ulubey Belediyesi İkram Aracı

İkram aracımız Ulubeyli hemşerilerimizin hizmetindedir. İlçemize hayırlı olsun. Paylaşmak Haktır dedik ve örnek bir çalışmayı daha hizmete soktuk.

Dünyanın II. büyük kanyonlarının ev sahipliğinde 12. Ulubey Kanyon Kültür ve Turizm Festivali 21 - 22 - 23 Temmuz 2017 tarihlerinde düzenlenecektir.