Ulubey Belediye

Suspendisse at libero porttitor nisi aliquet vulputate vitae at velit. Aliquam eget arcu magna, vel congue dui. Nunc auctor mauris tempor leo aliquam vel porta ante sodales. Nulla facilisi. In accumsan mattis odio vel luctus.

Dünyanın II. büyük kanyonlarının ev sahipliğinde 12. Ulubey Kanyon Kültür ve Turizm Festivali 21 - 22 - 23 Temmuz 2017 tarihlerinde düzenlenecektir.

Avgan ve İnay ortaokullarında TEOG Sınavı'nda başarılı öğrencilerimizde hediyelerini takdim ettik öğrencilerimize Eğitim Öğretim hayatlarında başarılar dilerim.

Söz verdiğimiz gibi Ulubey merkezde bulunan Hüseyin Remzi DEVECİOĞLU Ortaokulu Mehmet Fuat TERCİ Ortaokulu İmam Hatip Ortaokulu

Ulubey Belediye Başkanımız Ali Rıza ADA Miraç Kandili münasebetiyle "Miraç Kandili birlik ve kardeşliğimize vesile olsun" mesajını yayınladı.

Ulubey Belediye Başkanımız Ali Rıza ADA 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bayramı kutlu olsun" dedi.