13. Ulubey Kanyon Kültür ve Turizm Festivali

Dünyanın II. büyük kanyonlarının ev sahipliğinde 13. Ulubey Kanyon Kültür ve Turizm Festivali 20 - 21 - 22 Temmuz 2018 tarihlerinde düzenlenecektir.

12. Ulubey Kanyon Kültür ve Turizm Festivali

Dünyanın II. büyük kanyonlarının ev sahipliğinde 12. Ulubey Kanyon Kültür ve Turizm Festivali 21 - 22 - 23 Temmuz 2017 tarihlerinde düzenlenecektir.

Vali Ahmet Okur, Türkiye Spor Toto Basketbol Liginde mücadele eden Muratbey Uşaksportif Basketbol takımı yönetici, teknik heyet ve oyuncuları ile moral yemeğinde bir araya geldi.

Kaymakam Başkan Müdür el ele verdi.

Ulubey Kaymakamı Ahmet Solmaz, Belediye Başkanı Ali Rıza Ada ve Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Ozan Çatır, ilçelerine yeni gelen öğrencilere Ulubey’i sevdirmek için ilginç projelere imza atıyor.