Muratbey Uşak Basketbol Takımı Ulubey Kanyonları Cam Terasta

22 Ekim 2016 K2_ITEM_AUTHOR

Vali Ahmet Okur, Türkiye Spor Toto Basketbol Liginde mücadele eden Muratbey Uşaksportif Basketbol takımı yönetici, teknik heyet ve oyuncuları ile moral yemeğinde bir araya geldi.

Gedik Piliç'in sponsorluğunda Ulubey Park Kanyon tesislerinde gerçekleştirilen yemeğe Vali Ahmet Okur, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Nedim Selbisu, Ulubey Kaymakamı Ahmet Solmaz, Eşme Kaymakamı Ozan Gazel, Ulubey Belediye Başkanı Ali Rıza Ada, Muratbey Uşaksportif Basketbol takımı yönetici, teknik heyet ve oyuncuları katıldı.

Yemek öncesi takım oyuncuları ile birlikte Kanyon Cam Terası gezen Vali Ahmet Okur, Muratbey Uşaksportif Basketbol takımının Uşak'ın tanıtımına önemli katkı sağladığını kaydetti.

Vali Ahmet Okur, Uşak'ın tanıtılması ve sportif anlamda ön plana çıkmasında önemli katkıları olan Muratbey Uşaksportif Basketbol takımı yönetici ve oyuncuları ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, "Takımımızın yeni sezonda hem Avrupa'da hem de Türkiye liginde başarılı olacağına inancımız tamdır. Şehrimizin tanıtımına önemli bir katkı sağlayan Uşaksportif Basketbol takımının değerli yönetici ve oyuncularına yeni sezonda başarılılar diliyorum" dedi.