Turkish English German Japanese
22 Nisan 2017

Ulubey Belediye Başkanımız Ali Rıza ADA 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bayramı kutlu olsun" dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Ulubey Belediye Başkanımız Ali Rıza ADA, yayınladığı mesajda

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm dünya çocuklarının ilk ve tek çocuk bayramıdır. Çocuklarımızın kardeşlik ve barış içerisinde yaşayabilecekleri bir dünya için Atatürk de, bu büyük sevgi ve inancının bir ifadesi olarak bugünü çocuklara armağan etmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, "Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir. Milleti, yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır. Tek bir egemenlik vardır, o da ulusal egemenliktir" demiştir. Bugün bizlere düşen görev de teslim aldığımız bu kutsal emaneti bizden sonra yaşatacak olan nesillere en ileri seviyede teslim etmektir.

Türk ve Dünya çocuklarının kutladığı bu anlamlı günün, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için mutluluğun, huzurun ve başarının yeni başlangıcı olması temennisi ile; Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım.

192  GÖSTERİM