15 Mart 2018

SINAV KOMİSYON KARARI

KARAR TARİHİ: 15.03.2018 Saat 10:00

KOMİSYON TEŞEKKÜLÜ: Ulubey Belediye Başkanı Ali Rıza ADA, Ulubey Kaymakamlığı İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet EMİR, Ulubey Belediyesi Personeli Eğitmen Yusuf ERDOĞAN, Ulubey Belediyesi İnşaat teknikeri Ali İhsan DİLİVAR, Ulubey Belediyesi Personeli Memur Atike DEMİRCİ ‘ nin iştirakleri ile toplandı.

KOMİSYON KARARI 1: 696 Sayılı KHK ‘ye istinaden mahalli idarelerdeki Taşeron İşçilerin sürekli işçi kadrolarına geçirilme işlemleri ile ilgili olarak uygulamalı sınav yöntemi ile sınav gerçekleştirilmiş olup sınav sonucunda başarılı olanlara ait liste aşağıda belirtilmiştir.

SINAV SONUCU İNDİR