Ali Rıza ADA'dan Regaib Kandili Mesajı

22 Mart 2018

Ulubey Belediye Başkanımız Ali Rıza ADA Regaib Kandili münasebetiyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi.

Müslümanlar için tövbe etmenin, kendini yenileme ve manevi arınmanın müjdecisi olan Regaib Kandilinde kendimizi sorgulamaya ihtiyacımız daha da artmaktadır. Hayatımıza nice güzellikler katan gecelerden birisi olan Regaip kandili sözlük anlamında da olduğu gibi ihsan ve ikram gecesidir.

Regaip Kandili Allah’ın insanlara lütuf ve inayetinin bol bol ihsan edildiği özel bir gecedir. Bütün İslam âlemi için iyi bir fırsat olan bu geceyi çok iyi değerlendirmeliyiz. Bu mübarek gecede Allah’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın, dualarınız kabul olsun.

Bu vesile ile Ulubey Halkı ve Tüm İslam âleminin Regaib Kandilini tebrik ediyorum.