İLKLERİN BAŞKANINDAN BİR İLK DAHA

08 Nisan 2018

“ İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE HEP BİRLİKTE “

“Sen Ben Yok Biz Varız” sloganı ile çıktığımız bu yolda belediyelerimizin en başta gelen sorumluluklarından biri Halkın yanında olmaktır. Cenaze gibi acılı günlerde, düğün ve mevlit gibi mutlu zamanlarda, Ramazan’da veya özel günlerde çay makinası, soğuk meşrubat ve ayran makinası, su sebili, salep makinası, çorba, pilav için benmari ısıtma sistemi yer alıyor. Öte yandan araçta bulunan teleskopik aydınlatma sistemi ise sadece gündüz değil gecede hizmet verilebiliyor.

İkram aracımız Ulubeyli hemşerilerimizin hizmetindedir. İlçemize hayırlı olsun. Paylaşmak Haktır dedik ve örnek bir çalışmayı daha hizmete soktuk. Halkımızın iyi ve kötü gününde yanında olmak için gayret gösteriyoruz çünkü bizler çok büyük bir aileyiz, bizim anlayışımızda tüm insanların mutluluğu vardır.

Ulubey Belediyesi olarak toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerini sergilemeye devam edeceğiz ve halkımızın mutlulukları ile mutlu olacak, acılı günlerinde yanlarında olarak acılarını bizlerde yaşayacağız. Ulubey halkı ile bir bütün olmayı başaran belediyemiz her an ve her yerde halkımızın yanında.